Turbobit - 2022 Yılbaşı Kampanyası

  • Tarih |

Değerli turbobit kullanıcıları, turbobit'in geleneksel yılbaşı kampanyası aşağıdaki gibidir;

Genel Bilgiler
1 -
Ek bir ücret ödemeden % 40 daha fazla gün sayısı alıyor olacaksınız.
2 - Kampanya başlangıç tarihi : 21 Aralık 2021. Bitiş tarihi 15 Ocak 2022 (15 Ocak 23:59 itibarı ile kampanya sona eriyor. Bu saatten sonra girilen kodlarda herhangi bir artı gün sayısı mümkün değil).
3 - Sitemizde satılan kodların tamamı/ödeme yöntemi fark etmeksizin kampanyaya dahildir. Kodu ister bizim sitemizden, isterseniz turbobit üzerinden direkt olarak alabilirsiniz. 
4 - Mevcut hesabınızın üzerine ekleme yapabilir, yeni hesap açabilirsiniz.

Ne Kadar Gün Kazancım Olacak?
7 günlük ürün için ekstra 2 gün
1 aylık ürün için ekstra 12 gün
6 aylık ürün için ekstra 72 gün
1 yıllık ürün için esktra 146 gün
2 yıllık ürün için ekstra 292 gün

kazanıyor olacaksınız. Örneğin 7 günlük bir ürün aldınız. Belirtilen şekilde kodu girerseniz hesabınıza 9 gün tanımlanmış olacak. 

Ne Yapmam Gerekiyor?
1 -
Turbobit hesabınıza giriş yapın. Tıklayın
2 - Kampanya linkini açın; Tıklayın ya da
https://turbobit.net/turbo?promo=NEW2022
3 - Sayfada prome code kısmında otomatik olarak NEW2022  yazar, eğer yazmıyorsa el ile yazınız. (reklam engelleyici yazılımlar bir ihtimal buna neden olabilir)
4 - Sayfanın en altına ininiz, sol kısımda mail adresiniz, sağ kısımda kodu gireceğiniz yeri görüyor olacaksınız. Kodu girip activate butonuna basınız. Hepsi bu kadar.

Lütfen resme bakınız (Resme tıklayın ve resmi büyütün). Önemli 3 nokta gösterilmiştir; 




Nelere Dikkat Etmelisiniz?
1 - 
Promo Code alanında kodu girmeli (NEW2022) ve apply butonuna basmalısınız. Resimde görüleceği üzere promo günleri ilgili ekranda görünüyor olacak.
2 - Önceki yılların aksine kampanyadan yararlanmak için 15 Ocak dahil olmak üzere kodu girmek zorundasınız. 16 Ocak'ta kodu girerseniz kampanyadan yararlanamazsınız. 
3 - Premium kodu bizden ya da direkt turbobit üzerinden alabilirsiniz. Bu tamamen sizin tercihiniz. Elbette turbobit üzerinde fiyatlar daha yüksek. (Dukea Bilişim 9 yıldır turbobit resmi bayisidir.)

Turbobit ürünlerini satın almak için tıklayın