Sıkça Sorulan Sorular

Soru 1 : Satılan ürünler kiralıkmıdır?
Cevap : Mağazamızda satışını yapmış olduğumuz dosya paylaşım sitelerinin resmi bayisiyiz. Satışını yapmış olduğumuz her ürün kişiye özel olup ürünü ilk olarak siz aktif eder ve kullanırsınız. Ürünlerimiz Voucher Code şeklinde temin edilmektedir.


Soru 2 : Ödeme Yöntemleri Neler?
Cevap : Mağazamızdan PTT, Banka Havale, Banka EFT, Mobil Ödeme SMS, Mobil Ödeme Web, Paypal ve son olarak Kredi Kartı ile ürün alabilirsiniz.


Soru 3 : Mobil Ödeme SMS ile Mobil Ödeme Web arasındaki fark?
Cevap : Mobil Ödeme SMS ile örnek; telefonunuzun mesaj bölümünden LT30 yazarak ürün ödemesini yapabilir ve takiben 1 dakika içersinde ürünü teslim alırsınız.
Mobil Ödeme Web ile işlemi webten başlatırsınız. İşlemi yapmak istediğiniz ürün için size verilen linki açarsınız, telefon numaranızı girersiniz ve takiben 10 saniye içersinde bir onay mesajı gelir onay vermeniz durumunda ödeme gerçekleşir ancak otomatik olarak bir kod gönderimi olmaz bu nedenle ödeme bildirimi yapılması gerekir. Her başarılı işlemin yönlendirildiği sayfada ödeme bildirim formumuz mevcuttur.


Soru 4 : Kredi Kartım ile Ürün Alabilirmiyim?
Cevap : Kredi Kartınız ile ürün alımı yapabilirsiniz. Ürüne ait sayfada kredi kartı ile alım yapabileceğiniz sayfamızın linki bulunur. İlgili linkten kredi kartı ile alım yapabileceğiniz ortak ödeme sayfamız açılır bu sayfamız SSL ile korunmakta olup cep telefonu onayı istenmektedir.


Soru 5 : Ödeme bildirimi yapmalımıyım?
Cevap : Mobil ödeme Web, Kredi Kartı, PTT ve Banka aracılığı ile yaptığınız ödemelerde ödeme bildirimi yapmanız işlemlerinizi hızlandırır. Mobil ödeme SMS ile alım yapan müşterilerimizin bildirim yapmasına gerek yoktur.


Soru 6 : Mağazada yer alan fiyatlar ile kredi kartı, mobil ödeme fiyatları farklı?
Cevap : Mobil ödeme ve kredi kartı ile satışı yapılan ürünler komisyonlar hesaplanarak yeniden fiyatlandırılmaktadır.


Soru 7 : Teslimat?
Cevap : Mobil ödeme WEB, Kredi Kartı, Bankalar arası havale (örnek garanti bankasından garanti bankasına) ve PTT ile yapılan ödemeler anlık olarak hesabımıza geçer ve operatörümüzün onayı ile ürün teslimatı gerçekleşir. EFT ile yapılan ödemelerin hesabımıza geçmesi zaman alabilir. Bu işlemleri hızlandırmak için ödeme bildirimi yapmanızı mutlak öneririz. Ayrıca sitemizin sağ kısmında yer alan Müşteri Temsilcisi Online olması durumunda bildirim yapabilir bildirime müteakip 5 dakika içersinde kontroller yapılarak tarafınıza talep ettiğiniz ürün iletilir.


Soru 8 : İade/Değişim?
Cevap : Satışını yaptığımız ürünler djital kategorisine girmesi nedeni ile teslimat sonrası iade yada değişimi mümkün değildir.


Soru 9 : Destek/İletişim?
Cevap : destek@dukea.com adresimizden 7/24 destek alabilirsiniz. Mümkün olan en kısa sürede destek verilecektir. Ayrıca 0850 302 34 66 nolu sabit hattımızdan saat 10:00 ila 20:00 arası destek almanız mümkün.


Soru 10 : Fatura kesiyormusunuz?
Cevap :  Satışı yapılan tüm ürünler için fatura kesilmektedir. Talep eden kullanıcılarımıza PTT ile Türkiye'nin her yerine faturaları gönderilmektedir, gönderim ücretini alıcı karşılmaktadır. Tüm ürünlerimize KDV dahil olup bu oran %18 dir.

 

Soru 11 : Neden paypal komisyonu mevcut?
Cevap : Mağazamızda yer alan ürünler banka ve ptt ödemeleri için fiyatlandırılmıştır. Banka ve ptt ödemelerinde ödeme hemen geçtiği gibi bankalar bizden kesinti yapmamaktadır. Ancak paypal ile yapılan satışlarda paypal alıcıdan değil bizi gibi mağazalardan komisyon almaktadır. Özellikle bu gibi düşük kâr marjı olan ürünlerde komisyon bedelleri alıcıya yansıtılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Dukea Bilişim © 2017
Altyapı: OpenCart
Turbobit Premium | Turbobit Mobil Ödeme